Αρχική Ελλάδα Ιωάννα Τούνη: Τιμοκατάλογος

Ιωάννα Τούνη: Τιμοκατάλογος

απο Peter S.

Μόνο στο Instagram, η ζωή της Ιωάννας Τούνη παρακολουθείται συστηματικά από 781.000 άτομα. Σε αυτό τον ήδη ογκώδη πληθυσμό των μόνιμων και δεδηλωμένων followers θα πρέπει να προστεθούν οι περιστασιακοί επισκέπτες, όλοι οι περαστικοί από το προφίλ της πρώην παίκτριας του τηλεοπτικού σόου «My Style Rocks».

Συνεπώς, η Ιωάννα Τούνη δεν είναι απλώς μια εκρηκτική ξανθιά που τη μία λιάζεται στη Σαντορίνη ή στη Μύκονο και την άλλη ποζάρει στους αμμόλοφους του Ντουμπάι.

Είναι μάλλον ένα μοντέρνο e-shop, για το οποίο εργάζεται εντατικά και υπό πολλαπλές ιδιότητες. Επίσης, η Ιωάννα Τούνη συναλλάσσεται εκδίδοντας όλα τα νόμιμα παραστατικά και αποδίδοντας στην εφορία τον αναλογούντα φόρο για τις υπηρεσίες που παρέχει στην πελατεία της.

Η ίδια ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογο της ,και τις υπηρεσίες που προσφέρει, για κάθε πιθανή, ενδιαφερόμενη συνεργασία μαζί της.

«Για 1 post (φωτογραφία) στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, καθώς και 1 story, το κόστος ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Η τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς swipe-up) είναι στα 350 ευρώ. Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο 24ωρο (όση και η διάρκεια που παραμένει online κάθε story στο Instagram). Η προσθήκη swipe-up κοστίζει 50 ευρώ, όπως και εκπτωτικού κωδικού. Οσον αφορά τον Διαγωνισμό, έχω διαμορφώσει το εξής πακέτο -που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό- το κόστος ανέρχεται στα 5.000 ευρώ (+ΦΠΑ). Το πακέτο Giveaway περιέχει 1 post (φωτογραφία διαγωνισμού) καθώς και 25 συνοδευτικά προωθητικά stories. Το Giveaway αναμένεται να αυξήσει τους ακόλουθους της σελίδας της εταιρείας σας στο Instagram κατά 30.000-90.000 και η προτεινόμενη διάρκεια του διαγωνισμού είναι 2 εβδομάδες. Στο προφίλ μου διεξάγεται μόνο ένας -μεγάλος- διαγωνισμός κάθε φορά, οπότε πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα τη συμφωνία ώστε να έχουμε ελεύθερη ημερομηνία.Συνήθως τα δώρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του διαγωνισμού, οπότε θα συζητήσουμε μαζί σχετικά με το μείγμα των δώρων, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα, όμως, η συνολική αξία των επάθλων για τους νικητές θα πρέπει να ξεπερνά τα 3.000 ευρώ. Τέλος, για να φτάσουμε να διεξάγουμε έναν διαγωνισμό στο προφίλ μου, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποια stories ή post, ώστε η εταιρεία σας να είναι πιο οικεία στο κοινό μου. Όποια και εάν επιλέξετε από τις 3 παραπάνω υπηρεσίες (post, story, giveaway) υπάρχει από την πλευρά σας η δυνατότητα να αναδημοσιεύσετε το υλικό -που θα ποστάρω η ίδια- στο Instagram ή στο Facebook της εταιρείας σας. Για οτιδήποτε άλλο, πχ ενημέρωση για εκπτώσεις και ειδικές τιμές, χορηγούμενες, ειδικά banners σε e-shop, εκπτωτικούς κωδικούς κ.λπ., θα πρέπει να το συζητήσουμε περαιτέρω, ώστε να βρούμε το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας»

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο