Τρίτη δόση εμβολιασμού για όλους προανήγγειλε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Mega. «Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους», σημείωσε η κ. Παγώνη, λέγοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.
Σύμφωνα με την ίδια, μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
Να θυμίσουμε οτι η κυρία Παγώνη αρχές του καλοκαιριού, έλεγε δημόσια, πως μέσα Σεπτεμβρίου 2021 θα πετάξουμε τις μάσκες….Τα σχόλια δικά σας.
προηγούμενο άρθρο