Αρχική Αθλητικά Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο

απο Peter S.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακκελαροπούλου, είχε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, μία ημέρα μετά την επίσημη πολιτογράφηση ως Έλληνες πολίτες της Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακκελαροπούλου, υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο την οικογένεια Αντετοκούνμπο, μία ημέρα μετά την επίσημη πολιτογράφηση ως Έλληνες πολίτες της μητέρας και αδελφού του Γιάννη, Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Η κ. Σακκελαροπούλου ανέφερε πως: «Χαίρομαι που βρίσκεται εδώ, στο Προεδρικό Μέγαρο. Χαίρομαι για την χθεσινή τελετή. Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά και βέβαια αυτό γίνεται λόγω των γονέων. Όπως και εγώ σαν πρώτη γυναίκα Πρόεδρος είμαι πρότυπο για τα κορίτσια, κι εσείς είστε πρότυπα για τα νέα παιδιά που έχουν τις φωτογραφίες στο δωμάτιο σας. Είναι βάρος αλλά είναι και σημαντικό κι εσείς το δηλώνετε με το ήθος και την παρουσία σας. Με την αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια σας και την προσφορά σας σε όσους έχουν ανάγκη».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης τόνισε: «Ευχαριστούμε που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα ήμασταν Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, μεγαλώσαμε εδώ, έχουμε την ελληνική κουλτούρα. Η χθεσινή εκδήλωση απλώς έβαλε μια σφραγίδα σε όλα αυτά».

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο