Αρχική Επικαιρότητα Δικαίωση για την Μυρτώ. Εκτός Ελλάδας φυσικά.

Δικαίωση για την Μυρτώ. Εκτός Ελλάδας φυσικά.

απο LectorGR
«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε», αναφέρει η μητέρα. Ευχαριστώντας τον τον δρ Νικόλαο Μαστραγγελόπουλο ο οποίος είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Γερμανία αλλά και τον υπουργό Υγείας για τη βοήθειά τους, η κ. Κοτρώτσου δήλωσε ότι, «Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε».

Οι γραικύλοι που μας κυβερνούν δεν ενδιαφέρθηκαν φυσικά ποτέ. Διότι η Μυρτώ δεν ήταν ΛΟΑΤΚΙ. Δεν ήταν βίζιτα. Δεν ανήκε σε κουμμουνιστική οργάνωση. Ήταν και είναι μια αθώα Ελληνίδα που έπεσε θύμα της απληστίας των πολιτικάντηδων οι οποίοι στον βωμό των χρημάτων θυσιάζουν την εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού της χωράς αδιαφορώντας για την μαζική εισβολή των ξένων.  

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς. ο οποίος ότι και να κάνει θα είναι για πάντα ένας πακιστανός.  την πλησίασε και αφού της άρπαξε το κινητό της, την βίασε. Κατόπιν προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Στη συνέχεια, πήρε την ίδια πέτρα και άρχισε να χτυπά την κοπέλα πιο δυνατά. Η Μυρτώ βρέθηκε λίγο αργότερα ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο