Αρχική Τεχνολογία Και το όνομα αυτής…Meta

Και το όνομα αυτής…Meta

απο Peter S.
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε την τεράστια αλλαγή του ονόματος της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Τέλος εποχής για το Facebook! Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε την επόμενη σελίδα της εταιρίας που θα ονομάζεται «Meta», στο πλαίσιο αλλαγών που στοχεύουν στην ανάπτυξη του ψηφιακού κόσμου, την ώρα που τα επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα βρίσκονται σε κρίση.

img 7160
«Είναι ένα καινούριο κεφάλαιο για το ίντερνετ και το επόμενο κεφάλαιο για την εταιρία μας», έγραψε σχετικά με ανάρτησή του στο Facebook ο CEO της πλατφόρμας και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: 

«Η επόμενη πλατφόρμα θα είναι πιο παραστατική, θα είναι ενσωματωμένη στο ίντερνετ, όπου θα μπορείς να είσαι μέρος της εμπειρίας και όχι απλά να την κοιτάς. Το αποκαλούμε “metaverse” και θα επηρεάσει όλα τα προϊόντα που χτίζουμε». 

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στο Metaverse» θα μπορείς να κάνεις ό,τι μπορείς να φανταστείς, -να έρθεις σε επαφή με φίλους και οικογένεια, να δουλέψεις, να μάθεις, να παίξεις, να ψωνίσεις, να δημιουργήσεις- και να βρεις καινούριες εμπειρίες που δεν έχουν σχέση με αυτά που σκεφτόμαστε για τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα του σήμερα. Στο μέλλον θα μπορείς να τηλεμεταφέρεσαι αμέσως ως ολόγραμμα για να είσαι στο γραφείο χωρίς να μετακινηθείς, να είσαι σε μια συναυλία με φίλους, ή στο σαλόνι των γονιών σου για να συζητήσετε», αναφέρει.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο