Αρχική Υγεία Κατέληξε ανεμβολίαστος 20χρονος

Κατέληξε ανεμβολίαστος 20χρονος

απο Peter S.

Ο νεαρός είχε ήπια υποκείμενα νοσήματα, διασωληνώθηκε και μετά από επιπλοκές στην υγεία του λόγω του ιού, κατέληξε

Στον θάνατο ενός ανεμβολίαστου νεαρού αναφέρθηκε στη σημερινή ενημέρωση του Υπ. Υγείας η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας,η Μίνα Γκάγκα

Συγκεκριμένα η  κ. Γκάγκα έκανε λόγο για απώλεια ενός νεαρού στην Θεσσαλονίκη από κορωνοϊό, χωρίς να αναφερθεί παραπάνω στο γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ πρόκειται για νεαρό μόλις 20 ετών, ο οποίος ήταν  ανεμβολιαστος με ήπια υποκείμενα νοσήματα. Διαγνώστηκε θετικός στις αρχες του μήνα, έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στις 16/9, διασωληνώθηκε και μετά από επιπλοκές στην υγεία του κατέληξε.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η κ. Γκάγκα κάλεσε τους πάντες να εμβολιαστούν, καθώς όπως είπε όπου υπάρχει υψηλή εμβολιαστική κάλυψη υπάρχουν λίγες νοσηλείες και μικρή ανάγκη για ΜΕΘ. Έφερε ως παράδειγμα την 4η ΥΠΕ, η οποία είναι στο “κόκκινο”, λέγοντας ότι αυτή τι στιγμή 225 ασθενείς νοσηλεύονται με covid-19 και 55 σε ΜΕΘ και μόνο 2 είναι εμβολιασμένοι.

«Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τον εμβολιασμό σε κανέναν, αλλά πραγματικά ζητάμε από όλους να εμβολιαστούν» τόνισε και επανέλαβε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες, αντίθετα η νόσος είναι σοβαρή, οδηγεί σε θάνατο συχνά. Ανέφερε μάλιστα ότι στη Βόρεια Ελλάδα έχασε τη μάχη για τη ζωή νεαρός, σημειώνονττας «δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιους θανάτους, είναι πάρα πολύ εύκολο να τους προλάβουμε με εμβολιασμό».

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο