Αρχική Κοινωνία Στο τέλος επικρατούν οι Ψεκασμένοι

Στο τέλος επικρατούν οι Ψεκασμένοι

απο Peter S.
Ανησυχία προκαλεί ο χαμηλός ρυθμός εμβολιασμών στη χώρα μας που πλέον έχει πέσει στις 5 με 10.000 ημερησίως. Και ενώ οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους, που γεμίζουν τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έγινε ένα ακόμη κορωνοπάρτι χωρίς μέτρα προφύλαξης.

Τον σκληρό πυρήνα όσων επιμένουν να μην εμβολιάζονται έναντι του covid19 βρίσκουν πλέον εμπόδιο οι υγειονομικές αρχές της χώρας στην προσπάθεια να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας που θα επιβραδύνει τη διασπορά του ιού. Τις πρώτες 12 ημέρες του Οκτωβρίου ο ρυθμός των εμβολιασμών μειώθηκε σημαντικά και πλέον ο ημερήσιος αριθμός όσων επιλέγουν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου είναι μικρότερος από το 50% του αντίστοιχου του Σεπτεμβρίου αλλά και του Αυγούστου! Και αυτό παρά το γεγονός ότι πλέον μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου η μετάδοση του ιού μπορεί να γίνει ευκολότερα, τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών όσο και λόγω της επιστροφής στην κανονικότητα με την άρση πολλών περιοριστικών μέτρων.

Έχουμε γύρω στα 6,2 εκατομμύρια πολίτες πλήρως εμβολιασμένους και σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους χρειαζόμαστε περίπου 7-7.5 πλήρως εμβολιασμένους για να χτίσουμε το επιθυμητό τειχος ανοσίας. Συμπεραίνουμε οτι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο οι λίγοι.Για το 30% των μη εμβολιασμένων κινδυνεύει η οικονομία, η παιδεία, και κυρίως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Γιατι οι ανεμβολίαστοι καλύπτουν το 90% των ΜΕΘ. Μονάδες που θα πρεπε να χρησιμοποιούνται για νεφροπαθεις,καρδιοπαθείς. Αυτοι πλέον παραγκωνίζονται για να μπουν οι ανεμβολίαστοι.

Φυσικά στη χώρα των τρελών και της παράνοιας. Στη Μπανανία-Ελλάδα. Ο εμβολιασμένος και συνειδητοποιημένος πολίτης που τηρεί τα μέτρα, πληρώνει σε εισφορές του κράτους, φόρους για την Υγεια. Πληρώνει την υγεία των ανεμβολίαστων-αρνητών, και τα περιπου 6000€ της ΜΕΘ. Και καποιοι ψεκασμένοι συνεχίζουν το βιολί περι τσιπαρίσματος, ελεγχου, νεας ταξης πραγματων κτλ.

Μήπως να πληρώνανε απ την τσέπη τους τις ΜΕΘ; Μήπως να πληρώνανε κάποιο πρόστιμο ; Γιατι δυστυχώς βλέπουμε οτι για λίγους ψεκασμένους…την πληρώνουν οι πολλοί. Αυτό όμως θα αλλάξει και σύντομα.!!

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο