Αρχική Ελλάδα Αντιεκπαιδευτικό σύστημα: Δάσκαλος έδειρε πατέρα μαθητή

Αντιεκπαιδευτικό σύστημα: Δάσκαλος έδειρε πατέρα μαθητή

απο LectorGR
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο εν λόγω «εκπαιδευτικός»  συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή για άγνωστο λόγο. Ο μαθητής ο οποίος πρόσφατα βίωσε και την απώλεια της μητέρας του φοβήθηκε και φυσικά κλαίγοντας παραπονέθηκε στον πατέρα του.

Έτσι ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού. Και ο δάσκαλος του μαθητή αντί να δώσει εξηγήσεις ήρεμα και πολιτισμένα αποφάσισε να τσακωθεί και να ρίξει μπουνιές και κλωτσιές στον γονιό του μαθητή προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Απίστευτες εικόνες που δυστυχώς αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα της παιδείας στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ευτυχώς βρέθηκε ένας άλλος εκπαιδευτικός να χωρίσει τους δυο άντρες. Ενώ η σκηνή διαδραματιζόταν στον διάδρομο του σχολείου μπροστά σε όλους τους μαθητές.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Που όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετές καταγγελίες σε βάρος του. Ευτυχώς το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα!

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο