Αρχική Επικαιρότητα Australian Open: Ο Novak Djokovic και όλοι οι παίκτες πρέπει να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 για να παίξουν στο Grand Slam

Australian Open: Ο Novak Djokovic και όλοι οι παίκτες πρέπει να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 για να παίξουν στο Grand Slam

απο Dionusios Molfetas

Μιλώντας το Σάββατο, ο επικεφαλής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι είπε: «Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον Νόβακ εδώ, ξέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει εδώ». Ο Τζόκοβιτς, εννέα φορές νικητής του Australian Open, δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής εάν είναι εμβολιασμένος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και όλοι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Αυστραλιανό Όπεν του 2022 μόνο εάν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, επιβεβαίωσε η Tennis Australia.

 

Το Νο 1 του κόσμου Τζόκοβιτς, εννέα φορές νικητής του τουρνουά, δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής εάν είναι εμβολιασμένος και είπε ότι θα περίμενε έως ότου οι διοργανωτές αποκαλύψουν τα πρωτόκολλα υγείας προτού αποφασίσει να παίξει.

nolee

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη της Βικτώριας.

 

Μιλώντας το Σάββατο, ο επικεφαλής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι είπε: «Όλοι στο χώρο – οι οπαδοί, το προσωπικό και οι παίκτες – θα πρέπει να εμβολιαστούν για να συμμετάσχουν στο φετινό Australian Open.

 

“Υπήρξαν πολλές εικασίες γύρω από τη θέση του Novak. Έχει σημειώσει και είπε δημόσια ότι είναι ιδιωτικό θέμα. Θα θέλαμε να δούμε τον Novak εδώ [αλλά] ξέρει ότι πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει.”

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο