Αρχική Αθλητικά Chicago Bulls : Οι Ταύροι επέστρεψαν για τα καλά

Chicago Bulls : Οι Ταύροι επέστρεψαν για τα καλά

απο Peter S.

Οι 11 νίκες σε 16 αγώνες, η καλή ομοιογένεια, και τα πολυβόλα Ντεροζαν, Μπολ, Λαβιν αλλά και Βουτσεβιτς, δείχνουν τα στοιχεία μιας συνταγής που μπορεί να πετύχει πολλά

Ο 56 χρονος προπονητής Billy Donovan έχει μια φαρετρα παιχτων σε όλες τις γραμμές και δειχνει να μπορεί να σηκώσει το βάρος των 6 φορες πρωταθλητών NBA παρά την δεδομένη απειρία του.

img 7623

Οι Chicago Bulls έχουν να πάνε σε τελικό περιφέρειας απ το 2011 κοντρα στους (υπερηχητικούς τότε) Heat, και σε τελικο ΝΒΑ απ το 1998 και τη δυναστεια του Τζορνταν,του Πιπεν, του Ροντμαν και του Κιντ. Δε λέμε οτι οι παιχτες που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ είναι εφάμιλλοι των “ιερών τεράτων” του μπάσκετ που έγραψαν ιστορία, αλλα το πρώτο δείγμα είναι άκρως θετικο.

Ειδικά οι νίκες κοντρα στις all star teams των Lakers και των Nets, αλλα και κόντρα στους Clippers, τους Celtics ,τους Mavericks και τους Nuggets δειχνουν οτι η ομάδα έχει το μέταλλο να παραμείνει σε τροχιά playoff μεχρι το τελος ειδικά οταν απ την αρχή παίρνει τετοια αποτελέσματα. Βεβαια ο δρόμος των τελικών του ΝΒΑ είναι μακρύς και σχεδόν ποτέ δεν παίζει ρόλο η regular season, αλλα το πόσο έχει αντέξει το σύνολο και εχει τα ψυχικά αποθέματα να διαχειριστεί την κούρσα των playoff.

Μέχρι στιγμής οι πιστοί οπαδοί των Bulls μπορούν να χαμογελούν και να αναπολούν τα 90s καθώς οι Ταύροι επέστρεψαν φουριόζοι. Οι έξυπνες κινήσεις στα trades και στη free agency δείχνουν να αποδιδουν καρπούς και να επιβεβαιωνεται η καλή εμφανιση στην pre season. Μένει να δούμε στο παρκέ πόσο μακρια θα τερματισουν οι φετινοί Bulls σε αυτον τον μπσκετικό Μαραθώνιο.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο