Αρχική Επικαιρότητα Dexter: New Blood Ο Dexter επιστρέφει στις οθόνες μας με 10 επεισόδια

Dexter: New Blood Ο Dexter επιστρέφει στις οθόνες μας με 10 επεισόδια

απο Georgia M
Οχτώ χρόνια πέρασαν μετά το απογοητευτικό φινάλε της σειράς και επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το «Dexter», με τις 8 σεζόν του από το 2006 έως το 2013, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της αμερικανικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Υπήρξε 24 φορές υποψήφιο για Έμμι, έχει χαρίσει 5 συνεχείς υποψηφιότητες Έμμι για τον Μάικλ Χολ του επώνυμου ρόλου, παινεύεται 10 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα (έχει κερδίσει δύο), ενώ έχει και 7 υποψηφιότητες από την Ένωση των Ηθοποιών.

Όλα αυτά αρθρώνουν τη λέξη πρεστίζ, ένα πρεστίζ που πάντως πληγώθηκε όσο η σειρά έμενε από καύσιμο στα, τυπικά, πολλά χρόνια που συνεχίστηκε. Φυσικά τέτοιος κολοσσός μάρκετινγκ (κόμικ, videogames, πλήθος υλικού merchandise), δεν εγκαταλείπονται έτσι εύκολα.

Τον Νοέμβριο, λοιπόν, ο Ντέξτερ επιστρέφει με 10 επεισόδια, που σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη τον ακολουθούν 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, στη μικρή πόλη του Άιρον Λέικ κοντά στη Νέα Υόρκη που ζει φιλήσυχα με νέο όνομα. Όμως, οι παλιές του συνήθειες δύσκολα πεθαίνουν.

Στην σειρά επιστρέφει και ο Κλάιντ Φίλιπς, που θεωρείται από τους γραφιάδες κορυφαίων επεισοδίων της σειράς. Η πρεμιέρα του «Dexter: New Blood» έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο