Αρχική Επικαιρότητα Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι συμβαίνει με την υγειά της;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι συμβαίνει με την υγειά της;

απο LectorGR
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η ίδια στα βίντεο που ανέβαζει στα social media ανέφερει πως πονάει πολύ. Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε στην Δήμητρα, που είναι δικό μας παιδί. Γρήγορη και άμεση ανάρρωση. Ελπίζουμε να γίνει γρήγορα καλά για να μας κάνει να χαμογελάμε και να την θαυμάζουμε μέσα από τα storie της.

«Ήμουν δυο μέρες μια χαρά, σήμερα δεν ξέρω τι συνέβη και πονάω πάλι.»

Σήμερα ο γιατρός της μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha είπε χαρακτηριστικά τα εξής.

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες»

Η Δήμητρα λυγίζοντας μπροστά στην κάμερα και ξεσπώντας σε κλάματα είπε:

«Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6.».

«Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε στη συνέχεια αποκαλύπτοντας επίσης ότι λόγω άγχους το τελευταίο 6μηνο είχε σοβαρά θέματα με τα γυναικολογικά της.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο