Αρχική Αυτοκίνητο Είσοδος(;) της AUDI στη Formula 1

Είσοδος(;) της AUDI στη Formula 1

απο Peter S.
Εδω και καρό ακούγαμε και διαβάζαμε φήμες. Πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού το έλεγαν σε διάφορα forum για τα motorsports ανα την Ευρώπη. Πλέον αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται και μια πιθανη εξαγορά της McLaren απ την Audi, είναι στα σκαριά.

Η McLaren ποτέ δεν ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευαστρια εταιρεία στη F1 . Τα μονοθέσια της έχουν «ντυθεί» ανα τα χρόνια με κινητήρες Reanult,FORD, Alfa Romeo, Honda και φυσικά Mercedes. Τα τεράστια οικονομικά ανοίγματα των τελευταίων χρόνων, και οι συνεχείς επιδοτήσεις ώστε να κρατηθεί η εταιρεία ζωντανή και ανταγωνιστική έδωσαν πάσα στην Audi να μπει γερά στη διεκδίκηση του ομίλου και να τον διασώσει απ τα οικονομικά θέματα.

Απο επίσημα χείλη προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι. Ούτε απ τη μεριά της McLaren έχει αλλάξει κάτι στο διοικητικό καθεστώς αλλά και απ τη μεριά της Audi επικρατεί σιγή ιχθύος με συγκρατημένη αισιοδοξία σύμφωνα με ξένα μέσα.

Μένει να δούμε αν η εξαγορά μερος του εργοστασιου της McLaren Automotive, είναι αυτή που φέρνει τον όμιλο VW(Audi) ένα βήμα πιο κοντά στη Formula 1.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο