Αρχική Ελλάδα Εθνική Ελλάδος: Οι Έλληνες φίλαθλοι τραγουδούν για την Μακεδονία

Εθνική Ελλάδος: Οι Έλληνες φίλαθλοι τραγουδούν για την Μακεδονία

απο LectorGR
Παρά την αποτυχία των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας να κερδίσουν την ανύπαρκτη ομάδα του Κόσσοβου. Οι Έλληνες οπαδοί δεν δίσταζαν να φωνάζουν και να προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Εμείς βρεθήκαμε στο γήπεδο για να στηρίξουμε αυτήν την εθνική προσπάθεια και καταγράψαμε μια πολύ όμορφη στιγμή. Όταν μια μικρή ομάδα οπαδών μαζί με τον ήχο των τυμπάνων και την συνοδεία της τρομπέτας. Άρχισαν να τραγουδούν το γνωστό «Μακεδονία ξακουστή» Ακολουθεί απόσπασμα.

Σε αυτό το σημείο όλοι οι οπαδοί λύγισαν απέναντι στο άκουσμα της Μακεδονίας που έχει προδοθεί ανεπανόρθωτα από τους πολιτικάντηδες. Ο κόσμος με δάκρυα στα μάτια τραγούδησε και αυτός χωρίς ενδοιασμό για να τιμήσει έτσι τους μακεδονομάχους και τις κοσμοκρατοριες τους.

Δυστυχώς η ζέστη ατμόσφαιρα ελληνισμού που επικράτησε στις κερκίδες παρά το τσουχτερό κρύο και το γεγονός ότι δεν ήταν μεγάλη η παρουσία του κόσμου. Δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει την νίκη. Με το μέλλον της εθνικής ομάδα να είναι αβέβαιο πλέον.

Όπως και να έχει οι Έλληνες θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε εθνική προσπάθεια και θα στηρίζουν είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε είτε φέρνουμε ισοπαλία.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο