Αρχική Επικαιρότητα Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια από το βιτριόλι και τα κατεστραμμένα ρούχα από την επίθεση

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια από το βιτριόλι και τα κατεστραμμένα ρούχα από την επίθεση

απο Dionusios Molfetas
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το θύμα από την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μας έδωσε μαθήματα ζωής και δύναμης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σηκώθηκα ένα πρωί έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω μάλλον ήμουν σε καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της μέρας, χωρίς τη μάσκα. Την έστειλα στην γιατρό και της είπα πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο την ευχαριστώ. Μου απάντησε πολύ γλυκά, συγκινήθηκε και μου είπε ότι θα νιώσω ακόμη πιο όμορφη».

Μια μέρα πριν τη συνέντευξη, η Σίσσυ Χρηστίδου με την κάμερα της εκπομπής βρέθηκαν στο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Εκεί η 36χρονη γυναίκα έδειξε για πρώτη φορά τις ουλές και τα σημάδια από την επίθεση με βιτριόλι, συγκλονίζοντας την παρουσιάστρια. Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε και τα καταστραμμένα ρούχα από την μοιραία εκείνη μέρα.

images 2 2
«Βγάζω τη μάσκα για να φάω και να κάνω μπάνιο. Την φοράω όλη την μέρα και για τον ύπνο. Στον ύπνο φοράω μόνο την υφασμάτινη, για να μπορώ να κοιμάμαι. Έχω ουλές στο πρόσωπο, στον λαιμό μου και στα χέρια. Στο μάτι μου κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε. Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει στο 100%, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο