Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια κοπέλα που τόσο πολυ ταλαιπωρήθηκε και η ζωή της άλλαξε κατακόρυφα, βρίσκει σιγα σιγά τα πατήματα της στη ζωη, και προσπαθεί να επιστρέψει σε μια κανονικότητα παρα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Η αρχή γίνεται με την έναρξη της δικής της διαδικτυακης ραδιοφωνικής εκπομπής στο pod.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποδεχόμενος τηνΙωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr είπε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας».
Τα podcast της Ιωαννας θα είναι εβδομαδιαία, και θα φιλοξενεί διάφορους καλεσμένους με πρώτο τον ψυχίατρό της, Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο, με τον οποιο εχει ζήσει και μοιραστεί πολλα τον τελευταίο καιρό.
Εμείς απο το Lector.gr ευχόμαστε καλή αρχή στην Ιωάννα, το αξίζει και με το παραπάνω!!