Αρχική Καταγγελίες ΚΑΝΑΔΑΣ: Πάνω από 200 δικηγόροι υπογράφουν δήλωση για τον τερματισμό των εντολών εμβολίων και των διαβατηρίων(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΝΑΔΑΣ: Πάνω από 200 δικηγόροι υπογράφουν δήλωση για τον τερματισμό των εντολών εμβολίων και των διαβατηρίων(ΒΙΝΤΕΟ)

απο Dionusios Molfetas
Εκατοντάδες δικηγόροι και χιλιάδες ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν υπογράψει μια δήλωση για τον τερματισμό των εντολών εμβολίων και των διαβατηρίων.

Μέχρι σήμερα, η Διακήρυξη του Ελεύθερου Βορρά έχει συγκεντρώσει υπογραφές από 245 επαγγελματίες νομικούς σε όλο τον Καναδά και 23.285 ενδιαφερόμενους πολίτες.

«Είμαστε Καναδοί δικηγόροι. Στη χώρα μας, οι πολιτικές ελευθερίες δέχονται πρωτοφανή επίθεση. Κυβερνήσεις, αρχές δημόσιας υγείας, πανεπιστήμια, δημόσιοι και ιδιωτικοί εργοδότες, δήμοι και επιχειρήσεις καταπατούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Καναδών. Η ελεύθερη κοινωνία μας βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφέρει η δήλωση.

Screenshot 2021 11 23 15 05 56 32
«Οι κανόνες του Covid περιορίζουν τις ικανότητες των πολιτών να εργάζονται, να ψωνίζουν, να ταξιδεύουν και να κοινωνικοποιούνται. Διαβρώνουν στρατηγικά τις πολιτικές ελευθερίες, προσπαθώντας να μην παραβιάσουν το νόμο ή να ενεργοποιήσουν προστασίες στον Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών όπως η ελευθερία και η ασφάλεια του ατόμου, οι ελευθερίες του συνεταιρίζεσθαι, του συνέρχεσθαι, της έκφρασης, της συνείδησης, της θρησκείας και των δικαιωμάτων κινητικότητας. .»

Μεταξύ εκείνων που υπέγραψαν την επιστολή είναι αρκετοί εξέχοντες Καναδοί που έχουν μιλήσει ενάντια στους περιορισμούς του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των δικηγόρων Bruce Pardy και Lisa Bildy.

Η διακήρυξη κατηγορεί επίσης τις ιατρικές ρυθμιστικές αρχές ότι γίνονται δικτατορικές και στριμώχνουν τις αντίθετες απόψεις στην κυρίαρχη αφήγηση για τον COVID-19.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Ζητούμε

να τερματιστούν άμεσα τα διαβατήρια και οι εντολές εμβολίων. Προτείνουμε δημόσια έρευνα για τον χειρισμό όλων των πτυχών της κηρυγμένης πανδημίας», αναφέρεται στη δήλωση.

«Οι Καναδοί θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με την υγεία τους, τις ιατρικές θεραπείες, τις προσωπικές πληροφορίες, τα ταξίδια και τις ενώσεις τους. Ο Καναδάς υποτίθεται ότι είναι μια ελεύθερη χώρα που διέπεται από το κράτος δικαίου. Αποκαταστήστε το τώρα διαφορετικά κινδυνεύετε να το χάσετε οριστικά».

Άλλες παρόμοιες δηλώσεις έχουν υποβληθεί στον Καναδά και αλλού. Τον Οκτώβριο του 2020, χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες του τομέα της υγείας και ακαδημαϊκοί υπέγραψαν τη Διακήρυξη του Great Barrington, η οποία ζητούσε τον τερματισμό των καραντιών και πρότεινε μια προσέγγιση για εστίαση σε εκείνους που είναι πιο ευάλωτοι σε σοβαρές εκβάσεις του ιού.

Μέχρι σήμερα, η δήλωση αριθμεί πάνω από 870.000 υπογράφοντες από ένα ευρύ φάσμα τομέων και επαγγελμάτων.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο