Αρχική Τεχνολογία Κινητά: Τα καλύτερα smartphone που θα κυκλοφορήσουν

Κινητά: Τα καλύτερα smartphone που θα κυκλοφορήσουν

απο LectorGR
Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες τηλεφώνων smartphone του 2021 είναι πλέον πίσω μας, με τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες από τη Samsung, τη Xiaomi, την Apple και άλλα τώρα σε προσφορά.

Εξίσου σημαντικό, σύντομα θα αρχίσουμε να ακούμε περισσότερα για τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του 2022. Η Qualcomm πρόκειται να αποκαλύψει το chipset Snapdragon 898, το οποίο θα τροφοδοτήσει με τη σειρά του τις πρώτες ναυαρχίδες του επόμενου έτους, όπως το Xiaomi 12 και το Samsung Galaxy S22.

Αργότερα μέσα στο έτος οι Oppo, OnePlus και Vivo είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν νέα σημαντικά smartphone και σύντομα θα επιστρέψουμε εγκαίρως για τα iPhone 14 και Pixel 7 – για να μην αναφέρουμε αναβαθμίσεις λογισμικού όπως το Android 13 και το iOS 16.

Τι smartphone να αγοράσω;

iPhone 14 – Σεπτέμβριος 2022

Το iPhone 14 μπορεί να απέχει ακόμα λίγο, αλλά έχουμε τις πρώτες μας διαρροές για το τι να περιμένουμε από την επόμενη ναυαρχίδα της Apple.

iPhone 14 smartphone 1
Τα renders που βασίζονται σε διαρροές που προέρχονται από τον Jon Prosser αποκαλύπτουν το υποτιθέμενο τέλος της αμφιλεγόμενης εγκοπής – υποτίθεται ότι αντικαταστάθηκε από μια κάμερα με διάτρηση, με την υπόλοιπη τεχνολογία Face ID να κρύβεται κάτω από την ίδια την οθόνη.

Τα στρογγυλά κουμπιά έντασης ήχου επιστρέφουν, ενώ οι φακοί της κάμερας είναι πλέον ευθυγραμμισμένοι με το σώμα – επιτυγχάνεται εν μέρει κάνοντας το ίδιο το τηλέφωνο παχύτερο.

Είναι πολύ μακριά για να γνωρίζουμε αν αυτό θα μοιάζει με βεβαιότητα το iPhone 14, αλλά είναι ήδη αρκετό για να μας ενθουσιάσει.


Samsung Galaxy Z Fold FE – 2022

Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάτι επίσημο, αλλά έχουμε κάποιους λόγους να περιμένουμε ότι μια πιο προσιτή «Εκδοση Fan» του Galaxy Z Fold πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022 – μόνο που δεν έχουμε ιδέα πότε.

Galaxy Fold smartphone
Μια πρώιμη διαρροή επισημαίνει ότι το τηλέφωνο κοστίζει 1.099 $, με chipset Snapdragon 865 – η ναυαρχίδα του περασμένου έτους – αν και περιέργως ισχυρίζεται ότι δεν θα έχει την υποστήριξη 5G που μέχρι στιγμής ήταν υποχρεωτική με αυτό το τσιπ.

Άλλοι ισχυρίζονται ότι το Fold FE θα είναι απλώς το Fold πρώτης γενιάς, επανασυσκευασμένο σε χαμηλότερη τιμή για να αντικατοπτρίζει την παλαιότερη τεχνολογία – αυτό θα σήμαινε τον ακόμη παλαιότερο Snapdragon 855, αλλά θα εξηγούσε πώς η Samsung θα μπορούσε να φτάσει σε μια κύρια τιμή.

Έχουμε επίσης ακούσει φήμες για νέους παράγοντες μορφής Galaxy Z, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Z Fold S και Galaxy Z Scroll, αλλά αν είναι αληθινές, τότε είναι πιθανό να είναι πιο μακριά.


Xiaomi 12 – 2021/22

Η Xiaomi συνήθως αποκαλύπτει την τελευταία της ναυαρχίδα της σειράς Mi στις αρχές του έτους – αλλά το Mi 11 έφτασε στην Κίνα στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, επομένως υπάρχει επίσης μια πιθανότητα το Xiaomi 12 να φτάσει από τον Δεκέμβριο του 2021.

xiaomi mi12 smartphone 1
Με τα τηλέφωνα τόσο μακριά, οι φήμες εξακολουθούν να είναι ελάχιστες, αλλά έχουμε ακούσει βουητά για κάμερα 200Mp και ακόμη και ενσύρματη φόρτιση 200W στο μοντέλο Ultra – αν και αυτό είναι πιθανό να φτάσει ακόμα αργότερα. Είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ένα από, αν όχι το πρώτο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσει το επόμενο κορυφαίο chipset Snapdragon.


Sony Xperia Pro-I – Αρχές Δεκεμβρίου

Το Xperia Pro-I είναι ένα ασυνήθιστο smartphone.

Sony Xperia Pro I smartphone
Το smartphone Pro-I, που λανσαρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου για 1900€, παρουσιάζεται από τη Sony πρώτα ως κάμερα και δεύτερον σαν τηλέφωνο. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο αισθητήρα 1 ίντσας που χρησιμοποιείται σε ορισμένες από τις αποκλειστικές κάμερες της Sony, είναι εύκολο να πιστέψετε τον τόνο.

Αυτό μοιάζει πολύ με ένα Xperia 1 III, εκτός από αυτή την ενσωματωμένη κύρια κάμερα, με τους ίδιους υπερευρυγείς και περισκοπικούς τηλεφακούς, την ίδια οθόνη και το ίδιο chipset Snapdragon 888.


Νέο τηλέφωνο BlackBerry – 2021

Σωστά διαβάσατε, το BlackBerry επέστρεψε ξανά από τους νεκρούς. Τον Αύγουστο του 2020, η αμερικανική εταιρεία Onward Mobility έδωσε άδεια στο όνομα BlackBerry και ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί για να κυκλοφορήσει μια νέα συσκευή BlackBerry το 2021.

blackberry smartphone
Η εταιρεία είχε στοχεύσει το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά αυτό έχει πλέον παρέλθει, οπότε δεν είμαστε σίγουροι πότε ακριβώς να περιμένουμε το νέο BlackBerry – τελειώνει το 2021 για να κυκλοφορήσει μέσα.

Σύμφωνα με το Onward Mobility, το νέο BlackBerry θα έχει δυνατότητες δικτύου 5G και φυσικό πληκτρολόγιο. Αυτές είναι πραγματικά οι μόνες δύο ενδείξεις προδιαγραφών που έχουμε εκτός από το τηλέφωνο με Android, καθώς προς το παρόν η ανακοίνωση είναι μόνο για την ύπαρξη της συνεργασίας και τίποτα περισσότερο.


Oppo X 2021 – 2021

Η ιδέα είναι στο όνομα πραγματικά, με το Oppo X 2021 να αναμένεται να κυκλοφορήσει…καλά, κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Oppo X 2021 smartphone
Αυτό το κυλιόμενο τηλέφωνο από την Oppo παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φαινόταν να είναι απλώς ένα πρωτότυπο τηλέφωνο, αλλά οι μεταγενέστερες ανακοινώσεις από την Oppo υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο μπορεί να κυκλοφορήσει ως καταναλωτικό προϊόν – αν και αναμένεται να είναι καταστροφικά ακριβό, με οθόνη κύλισης και νέα ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης αέρα.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο