Αρχική Αθλητικά Ο Bobby Lashley μιλάει για την έλλειψη διαφορετικότητας στην ιστορία των τίτλων του WWE

Ο Bobby Lashley μιλάει για την έλλειψη διαφορετικότητας στην ιστορία των τίτλων του WWE

απο Dionusios Molfetas

Μιλώντας με το DAZN, ο Bobby Lashley μίλησε για την έλλειψη διαφορετικότητας που είδε την εικόνα του πρωταθλήματος WWE. Συζήτησε αν αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο.

“Όχι. Νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι να δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε ώστε να υπάρχουν περισσότερα”, είπε. «Όλοι έχουν την ίδια ευκαιρία. Νομίζω ότι μερικά από τα άλλα παιδιά θα ενθουσιαστούν γιατί έχουν την ευκαιρία να ανέβουν και να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο. Και όταν το κάνουν, θα συνεχίσουν να αυξάνονται, οπότε δεν απογοητεύομαι.

«Επειδή αν κοιτάξετε το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή, έχουμε πολλούς Αφροαμερικανούς ή μαύρους τύπους στο ρόστερ που μπορούν να ανέβουν και να κερδίσουν έναν παγκόσμιο τίτλο. Έτσι, όταν έχουν την ευκαιρία να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν και να φτάσουν εκεί που πρέπει, θα είναι εκεί. Θα έχουν αυτή την ευκαιρία».

bobby lashley 2

Ο Bobby Lashley έχασε τον τίτλο του στο WWE από τον τρέχοντα κάτοχο του τίτλου, Big E. Αυτό σηματοδότησε τον δεύτερο Αφροαμερικανό που κατέχει τον τίτλο στη σειρά και μίλησε για το τι σήμαινε για αυτόν.

«Νομίζω ότι ήταν εκπληκτικό. Αυτό προσπαθώ να πω όταν οι άνθρωποι με ρωτούν για το θέμα του αγώνα. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι μου αρέσει να βεβαιωθώ ότι είναι ο κανόνας, “είπε ο Lashley.” Θέλω να τα κάνω όλα αυτά τον κανόνα. Όπως όταν κέρδισα τον τίτλο, μου έλεγαν, “Ω, εσύ είναι ο τρίτος Αφροαμερικανός. Είσαι ο τρίτος μαύρος πρωταθλητής και μετά ο Big E ήταν ο τέταρτος.

Λέω: «Δεν χρειάζεται να τον βάζουμε πια δίπλα του. Είναι απλώς ο κανόνας». Θέλω να επιστρέψεις στην κανονικότητα με οποιονδήποτε. Δεν θέλουμε να πούμε, «Είσαι ο δεύτερος Αφροαμερικανός, είσαι ο δεύτερος Μεξικανός, είσαι ο δεύτερος αυτός». Δεν πρόκειται πια για αυτό. Νομίζω ότι είναι απλώς κανόνας, “είπε.” Όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο. Ξεκινάμε. Κάνεις τα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Βιάζεσαι και έχεις την ευκαιρία να τον κερδίσεις και εκεί Δεν είναι κανένας. Είναι ένας αστερίσκος με το όνομά σου.Χαίρομαι που σπάσαμε αυτά τα εμπόδια και αρχίσαμε να το κάνουμε κανόνα. Αλλά στο τέλος, ήθελα απλώς να πω, “Εδώ είναι ο πρωταθλητής σου, τελεία.”

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο