Αρχική Αθλητικά Ο Ποκετίνο πάει στην Γιουνάιτεντ και ο Ζιντάν στην Παρί;

Ο Ποκετίνο πάει στην Γιουνάιτεντ και ο Ζιντάν στην Παρί;

απο LectorGR

Έτοιμη φαίνεται να είναι η τράμπα του αιώνα σε προπονητικό επίπεδο. Καθώς ο Ζινταν έχει ρίξει άκυρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να ανοίξει η θέση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο Ζιντάν είδε ανθρώπους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον πλησιάζουν για να συζητήσουν πιθανή συνεργασία, μετά την απόλυση του Σόλσκιερ. Πηγές του BBC αναφέρουν ότι ο Γάλλος μάνατζερ δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει στους «κόκκινους διαβόλους».

Το όνομά του συνδέεται με την εθνική Γαλλίας και την Παρί Σεν Ζερμέν και προτιμά να περιμένει κάποια εξέλιξη σε αυτές τις δύο περιπτώσεις. Μάλιστα, με τα τελευταία νέα για Ποκετίνο και Γιουνάιτεντ, μπορεί να υπάρξει πραγματικό «ντόμινο» για να αναλάβει ο Ζιντάν την τεχνική ηγεσία της Παρί.

Από την πλευρά των Γάλλων φαίνεται πλέον ότι δεν υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία του Ποκετίνο, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη ενδιαφέρον για τον Ζιντάν. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των αρχηγών των «κόκκινων διαβόλων» και αν θα επιμείνουν σε έναν από τους δύο προπονητές.

Οι λόγοι που ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν αποδέχεται την πρόταση της Γιουνάιτεντ μάλλον θα είναι διαφορετικοί. Αναμένεται αφενός ο χώρος στο Παρίσι (ή η Εθνική Γαλλίας), αφετέρου το κλίμα είναι «τεταμένο» στο Μάντσεστερ και η θέση του εκλέκτορα λειτουργεί ως «ηλεκτρική καρέκλα» όχι μόνο τώρα, αλλά κάθε χρόνο. από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μετά.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο