Αρχική Τεχνολογία Oculus Quest 2: To Grand Theft Auto: San Andreas έρχεται σε VR και δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι.

Oculus Quest 2: To Grand Theft Auto: San Andreas έρχεται σε VR και δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι.

απο LectorGR

Οι πόλεις του Los Santos, του San Fierro, και του Las Venturas θα επιστρέψουν ξανά στην εικονική πραγματικότητα.

Το Grand Theft Auto: San Andreas το διάσημο παιχνίδι της Rockstar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της σειράς.

Κατά τη διάρκεια του Facebook Connect 2021. ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto: San Andreas είναι υπό ανάπτυξη για το Oculus Quest 2. Αυτό το project φτιάχνεται εδώ και χρόνια, όπως δήλωσε η Oculus. Φυσικά δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμή.

Όμως είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι όχι. Διότι οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στην εικονική πραγματικότητα καθώς δεν έχουν συσκευή VR. Αυτή την στιγμή το Oculus Quest 2 κοστίζει περίπου 400 με 600 ευρώ άρα η τιμή είναι πολύ μακριά από ότι μπορεί να διαθέσει ένας μέσος χρήστης. Βέβαια η συσκευή είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται υπολογιστή. Χρειάζεται όμως κινητό και σύνδεση με το app της Oculus.

Δυστυχώς η ευτυχώς ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει την VR τεχνολογία τα τελευταία 10 χρόνια. Ίσως λόγο του ακριβού εξοπλισμού η της μη εξοικείωσης αφού πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Θα χρειαστεί λοιπόν πολύ προσπάθεια να πεισθεί ο κόσμος στο να αρχίσει να ζει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας. Σίγουρα όμως οι μεγάλες εταιρίες οδεύουν προς αυτό κάνοντας μεγάλες κινήσεις όπως η αναμενόμενη κυκλοφορία του GTA San Andreas.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο