Αρχική Υγεία Τρίτη δόση μήπως και σωθούμε

Τρίτη δόση μήπως και σωθούμε

απο Peter S.
Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού ενισχυτικής δόσης για όλους

Εκτός από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας και την προστασία του πληθυσμού από αυτήν, γνωστοποιήθηκε ότι την προσεχή Παρασκευή (5/11) ανοίγει και η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κοροναϊού.

Κατά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έκανε έκκληση στους πολίτες που έχουν ήδη εμβολιαστεί, να κλείσουν ραντεβού και για την τρίτη δόση του εμβολίου, ώστε να θωρακιστούν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός, λοιπόν, έκανε γνωστό πως από την προσεχή Παρασκευή (5/11) όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους για να κάνουν την τρίτη δόση εμβολίου, καθώς ανοίγει η σχετική πλατφόρμα.

Θυμίζουμε ότι τρίτη δόση εμβολίου κατά του κοροναϊού μπορεί να χορηγηθεί από τη στιγμή που παρέλθει ένα εξάμηνο από τη δεύτερη δόση με εμβόλιο κατά του κοροναϊού της Moderna, Pfizer, AstraZeneca. Οσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό της Johnson & Johnson θα πρέπει να έχει περάσει ένα δίμηνο από τον εμβολιασμό τους για να κάνουν τη ενισχυτική δόση.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο