Αρχική Αθλητικά Απόλλων Σμύρνης: Βαρύ το κλίμα

Απόλλων Σμύρνης: Βαρύ το κλίμα

απο Dionusios Molfetas

Τελευταία φαίνεται πως δεν λειτουργεί τίποτα καλά στη Ριζούπολη.Υπήρξαν κάποια περιστατικά.

Το ένα είχε πρωταγωνιστές τους Τζιανλούκα Φέστα  και Φαν Λα Πάρα. Έπεσαν διάφορα μπινελίκια μεταξύ τους. Ο δεύτερος γενικότερα έχει νεύρα και το κατάλαβε λίγες μέρες νωρίτερα και ο Ματέι αυτό.

Από εκεί και πέρα, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια δεν σταματάει στα προαναφερθέντα τα περιστατικά. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αισθάνονται να υπάρχει ένας άτυπος διαχωρισμός ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους. Οι περισσότεροι, άλλωστε, που τα άκουσαν όταν ο Μονεμβασιώ πήγε στην προπόνηση της ομάδας μετά το ματς στο Αγρίνιο, ξένοι ήταν. Το εξέλαβαν κάπως ότι υπήρξαν Έλληνες που δεν μίλησαν με το αφεντικό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Βέβαια, για να διαμορφωθεί αυτή η αντίληψη, έχει βάλει το χέρι του και ο Φέστα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει πιο κοντά του συγκεκριμένους παλιούς Έλληνες γιατί αυτοί έχουν την επιρροή στα αποδυτήρια και στα υψηλά κλιμάκια. Για να μη γίνουν παρερμηνείες, μιλάμε για το πώς αντιλαμβάνονται οι παίκτες την αντιμετώπιση που έχουν, όχι για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο