Αρχική Επικαιρότητα Χριστούγεννα: απίθανα πράγματα σε νυχτερινά μαγαζιά με τους ανεμβολίαστους

Χριστούγεννα: απίθανα πράγματα σε νυχτερινά μαγαζιά με τους ανεμβολίαστους

απο Dionusios Molfetas

Απίστευτα κόλπα έγιναν χθες κατά την διάρκεια των ελέγχων για τήρηση των μέτρων για τον κορωνοιό σε κέντρα διασκέδασης όπου πλήθος πολιτών έσπευσε να γιορτάσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
«Λαβράκια» έβγαλαν οι αρχές και τα στελέχη της ΑΑΔΕ, διαπιστώνοντας αρχικά πως αρκετά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο πάρα πολύ γνωστών στα οποία συρρέει παραδοσιακά πλήθος κόσμου, στο Γκάζι, όχι απλώς δεν μεριμνούσαν για την τήρηση των μέτρων και δεν ήλεγχαν πιστοποιητικά αλλά είχαν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους ώστε να μπορεί να εισέρχεται όποιος επιθυμεί.
Στην έφοδο των αρχών που ακολούθησε, θαμώνες προσπαθούσαν είτε να κρυφτούν σε πατάρια και κάτω από τραπέζια είτε να αποχωρήσουν άμεσα από το κατάστημα προκειμένου να μην διαπιστωθεί η απάτη τους.
Ενδεικτικά, όπως διαπιστώθηκε εντοπίστηκαν δεκάδες νεαρά άτομα είτε δεν κατείχαν πιστοποιητικά είτε επιδείκνυαν πιστοποιητικά που δεν τους ανήκουν.
Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω παράβαση επιφέρει πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως ένα από τα καταστήματα εκ των οποίων διαπιστώθηκαν παρατυπίες είναι υπότροπο για δεύτερη φορά καθώς έχουν διαπιστωθεί ξανά σε αυτό παρόμοιες παραβάσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ, να σημειώνουν στον ΣΚΑΙ πως την τρίτη φορά που θα διαπιστωθεί κάτι ανάλογο ο νόμος προβλέπει αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.
Σε κάθε περίπτωση οι έλεγχοι σε χώρους διασκέδασης όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά αναμένεται να εντατικοποιηθούν.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο