Αρχική Επικαιρότητα Experience Park: Ανοίγει το πρώτο κομμάτι του Ελληνικού

Experience Park: Ανοίγει το πρώτο κομμάτι του Ελληνικού

απο Peter S.
Σήμερα 20/12 στις 17:00 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες του το πρώτο κομμάτι του πάρκου της ανάπλασης του Ελληνικού με την ονομασία Experience Park.

Η πρώτη έκταση πρασινου και ψυχαγωγίας 70 στρεμμάτων,δίνεται στο κοινό 6 μήνες νωρίτερα, με δωρεάν είσοδο για ΟΛΟΥΣ. Το πάρκο ειναι μέρος της τεράστιας ανάπλασης και δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου ενος απ τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια πάρκα παγκοσμίως.

Για την εορταστική περίοδο το Experience Park έχει στολιστεί φαντασμαγορικά με όλα τα υλικά που υπάρχουν να είναι βιώσιμα και ανακυκλώσιμα. Ακόμη έχουν φυτευτεί πάνω απο 500 δέντρα και 55.000 φυτά και αυτά μόνο για αυτό το μέρος του πάρκου ενώ το υγρο στοιχειο με συντριβάνια και πίδακες κάνει το θεαμα μοναδικο με τις πρωτες εικόνες να εντυπωσιάζουν.

Κατά τη διάρκεια των εορτών (από σήμερα 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου του 2022) το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες: 17:00 – 22:00. Παράλληλα θα υπάρχουν επιλογές για φαγητό εντός του πάρκου, ενω παρέχεται και δωρεαν παρκινγκ παρ ολα αυτά το πάρκο βρίσκεται πλησίον του σταθμού ΜΕΤΡΟ Ελληνικό

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

img 8419
img 8420

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο