Αρχική Επικαιρότητα Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η 29ΧΡΟΝΗ – ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η 29ΧΡΟΝΗ – ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

απο Georgia M

Έπαιρνε ναρκωτικά και την πλάκωνε στο ξύλο μπροστά στα παιδιά.


Τη στιγμή που η οικογένειά της είχε υποψίες ότι η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί έπεφτε συχνά θύμα οικογενειακής βίας, η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, κρατούσε το στόμα της ερμητικά κλειστό για την κόλαση που βίωνε καθημερινά στα χέρια του 30χρονου συζύγου της Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου.

Την τελευταία φορά που σήκωσε χέρι πάνω της, κακοποίησε τόσο βαριά την νεαρή γυναίκα, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σε άθλια κατάσταση τραυματισμένη.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στο σώμα της έφερε αρκετούς μώλωπες. Η άτυχη γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε υποκύπτοντας στα τραύματά της. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ Covid.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, ο 30χρονος δράστης κακοποιούσε κάθε μέρα σχεδόν την άτυχη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών, έκανε συστημικά χρήση ναρκωτικών, και στη συνέχεια ξεσπούσε πάνω της.

Ο 30χρονος που συνελήφθη από τις αρχές μετά τον θάνατο της συζύγου του, υποστήριζε μέχρι τελευταία στιγμή ότι η 29χρονη έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε. Την ίδια στιγμή ωστόσο, φοβισμένη, η ίδια και μη θέλοντας να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε, υποστήριζε κι εκείνη την ιστορία του συζύγου της. Από φόβο.. από ντροπή.. από ανασφάλεια…

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο