Αρχική Επικαιρότητα Νίκος Βέρτης: Με πρόλαβε ο κορωνοϊός !

Νίκος Βέρτης: Με πρόλαβε ο κορωνοϊός !

απο Peter S.
Ο γνωστός τραγουδιστής νόσησε με κορωνοϊό πριν λίγες μέρες με αποτέλεσμα το νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ που εμφανίζεται να μείνει κλειστό για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Νίκος Βέρτης σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη του, και ενημέρωσε πως τον πρόλαβε ο κορωνοϊός δυο μέρες πριν την τρίτη δοση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καλλιτέχνη:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!»

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο