Αρχική Ψυχαγωγία Spider-Man: No way Home – Η πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel για το 2021

Spider-Man: No way Home – Η πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel για το 2021

απο Serious Ram
Η ώρα επιτέλους καταφτάνει. Έχουμε φτάσει στον τελευταίο μήνα του 2021, τον μήνα των εορτών και των ευχών για το κλείσιμο της χρονιάς και την επιθυμία για την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη για όλους με υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Όσον αφορά το τελευταίο, είμαστε τυχεροί διότι το Marvel Cinematic Universe, μέσω ταινιών και σειρών, συνεχίζουν ακάθεκτα να μας αφηγούνται την συνέχεια του απέραντου σύμπαντος της Marvel και να μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε παραγωγή της. Έπειτα από τις σειρές WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, καθώς και τις ταινίες Black Widow, Shang-Chi & the Legend of the Ten Rings και Eternals έρχεται και η ταινία Spider-Man: No way Home για να ολοκληρωθεί η λίστα με τις παραγωγές για το 2021.

FB IMG 1637831581171 2

Spider-Man: No way Home

Η τρίτη σε σειρά ταινία, λοιπόν, του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland έχει ανεβάσει τον πήχη στα ύψη και το “hype” για την προκειμένη περίπτωση να φτάνει εκείνο που είχαμε ζήσει για το Avengers: Endgame. Εξάλλου το τρέιλερ του No way Home έσπασε το ρεκόρ εκείνου του Endgame σε συνολικά views σε όλες τις πλατφόρμες πολυμέσων!

Η ταινία αποτελεί την αμέσως συνέχεια του Spider-Man: Far from Home, στην οποία ο Mysterio κατάφερε να στήσει τον θάνατό του προκειμένου να κατηγορήσει τον Spider-Man ως δολοφόνο και φανερώνοντας την πραγματική ταυτότητα του στον κόσμο. Ο κόσμος πλέον ξέρει το πρόσωπο πίσω από « την φιλική αράχνη της διπλανής πόρτας» κάνοντας πολύ δυσκολότερη την ζωή που θέλει να ζήσει ο Peter Parker.

Ο Peter Parker βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η αστυνομία της Νέας Υόρκης και κυρίως οι δημοσιογράφοι τον καταδιώκουν για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ο Peter καταλαβαίνει ότι με την φανέρωση της ταυτότητας του δεν μπορεί να προστατέψει όσους έχει κοντά του και αναζητάει βοήθεια από τον Doctor Strange(Benedict Cumberbatch). Ο Strange δέχεται να τον βοηθήσει και βρίσκει ένα ξόρκι που θα κάνει όλους να ξεχάσουν ποια είναι η ταυτότητα του Spider-Man. Δεν πρόκειται για οποιοδήποτε ξόρκι καθώς ο Wong τον προειδοποιεί να μην το εκτελέσει λόγω της επικινδυνότητας του. Παρόλαυτά ο Strange αγνοεί την προειδοποίηση του Wong και σπεύδει να το εκτελέσει με την παρουσία του Peter Parker. Στη διάρκεια της εκτέλεσης της μαγείας τα λόγια του Strange που αναφέρουν ότι θα ξεχάσουν όλοι την ταυτότητα του Spider-Man προβληματίζει τον Peter με αποτέλεσμα να επεμβαίνει ασυναίσθητα στο ξόρκι μιλώντας για τα άτομα που θέλει να ξέρουν για το ποιος πραγματικά είναι.

Electro υποδυόμενος από τον Jamie Foxx

FB IMG 1639310066249
Το αποτέλεσμα αυτού είναι το ξόρκι να παρεκτραπεί από την αρχική του κατεύθυνση και να δημιουργήσει χάος καθώς αρχίζουν κ εμφανίζονται εχθροί του Spider-Man από άλλα σύμπαντα που έχουμε δει προηγουμένως στην μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα κακοί όπως ο Doctor Octopus(Alfred Molina) , o Green Goblin(Willem Dafoe) και ο Sandman από την πρώτη τριλογία Spider-Man του Sam Raimi, καθώς επίσης και ο Lizard με τον Electro(Jamie Foxx) από τις δύο ταινίες του Marc Webb. Ο Spider-Man συνειδητοποιεί ότι η ιδέα των παράλληλων συμπάντων είναι πραγματική και καλείται μαζί με τον Doctor Strange να διορθώσουν το λάθος που δημιούργησαν και να φέρουν το δικό τους σύμπαν σε ισορροπία.

Doctor Otto Octavius υποδυόμενος από τον Alfred Molina

FB IMG 1639310071431
Η Marvel σε συνεργασία με την Sony Entertainment φέρνουν πίσω διαχρονικούς κακούς που δεν είχε προηγουμένως συναντήσει ο Spider-Man του Tom Holland σε μια επική συνάντηση που θα καθορίσουν την συνέχεια της πορείας του. Έντονη είναι η φημολογία ότι οι Spider-Man των προηγούμενων παραγωγών της Sony θα κάνουν την εμφάνιση τους και αναφερόμαστε φυσικά στον Tobey Maguire και τον Andrew Garfield! Άλλος ένας χαρακτήρας που ήταν γνωστός στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που είχε δική του σειρά στο Netflix είναι ο Daredevil του Charlie Cox που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 16 Δεκεμβρίου, στα Village Cinemas με συνολική διάρκεια 2 ωρών και 28 λεπτών. Μια ταινία η οποία θα ξυπνήσει την νοσταλγία των “παλιών” και θα δώσει το έναυσμα για μια νέα εποχή στο σύμπαν της Marvel. Μείνετε μακριά όσο μπορείτε από τα spoilers και αφήστε την μαγεία να εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια σας κατά την διάρκεια της προβολής!

Green Goblin υποδυόμενος από τον Willem Dafoe

FB IMG 1639310075697

Παρακάτω είναι το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο