Αρχική Αθλητικά Το ΟΑΚΑ αλλάζει και απέκτησε και εφαρμογή

Το ΟΑΚΑ αλλάζει και απέκτησε και εφαρμογή

απο Peter S.

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον τελευταίο καιρό όλο και αναβαθμίζεται. Αν κάποιος κάνει μια βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο θα παρατηρήσει την αλλαγή στις εγκαταστάσεις.

Ο χώρος έχει καθαριστεί, έχουν τοποθετηθεί μικρά φυτά, έχουν αφαιρεθεί περιττά και επικίνδυνα τμήματα των γηπέδων, και πλέον υπάρχει επαρκής φωτισμός αλλά και σήμανση πέριξ του περιβάλλοντα χώρου.

Σε όλη αυτη την αναβάθμιση το Ολυμπιακό Στάδιο εκσυγχρονίζεται και ψηφιακά. Δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για Android και Ios συσκευές. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεαν, και είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, περισσότερο βοηθητική προς τους υπευθυνους του χώρου.

Ο εκάστοτε χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να αναφέρει τυχόν ζημιές στον χώρο του σταδίου είτε μαρκάροντας τον χάρτη είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες, κάτι πολυ χρήσιμο για τους επισκέπες, καθώς καθε μέρα χιλιάδες συμπολίτες αθλούνται,κάνουν βόλτα, και γενικά περνούν απο το χώρο και μπορούν να παρατηρούν τυχόν φθορές και να τις αναφέρουν.

img 7999

Μακάρι αυτή να είναι μια αρχή και να δούμε και άλλες αλλαγές σε έναν τόσο ταλαιπωρημένο χώρο που αποτελεί ανάσα αθλητισμού και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους των γύρω περιοχών και όχι μόνο.

Την εφαρμογή OAKA APP για Android συσκευές θα την κατεβάσετε από εδώ.

Την εφαρμογή OAKA APP για Apple Ios συσκευές θα την κατεβάσετε από εδώ.

Ακολουθήστε το ΟΑΚΑ στο instagram oaka.official

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο