Αρχική Επικαιρότητα 250.000 χάπια τζιχαντιστών ξέβρασε η θάλασσα !!

250.000 χάπια τζιχαντιστών ξέβρασε η θάλασσα !!

απο Peter S.
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, τα οποία χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές πριν από τις επιθέσεις τους, εντοπίστηκε από το Λιμενικό σε Ρόδο και Καστελόριζο

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα κατά την διάρκεια περιπολίας στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή ”ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΕΣ” της Ρόδου εντοπίστηκαν, δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, περιέχοντα συνολικά 90 συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου ”CAPTAGON”, ορισμένα εκ των οποίων αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού νερού. Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται στα 181.800 δισκια.

img 9503
Ακόμη απο το Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν σε παραλιακή οδό ν. Μεγίστης, 40 συσκευασίες πιθανόν ναρκωτικών ουσιών, με εκτιμώμενη συνολική ποσότητα 80.800 τεμάχια.

Οι συσκευασίες έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας, και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν στις παραλίες οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά χάπια. !

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο