Αρχική Κόσμος Επική γκάφα απο την Tesla

Επική γκάφα απο την Tesla

απο Peter S.

Εντύπωση έχει προκαλέσει μία είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ, εκεί όπου η Tesla παρέδωσε ένα ολοκαίνουργιο Model 3 στη νέα του ιδιοκτήτρια στο οποίο ωστόσο είχε ξεχάσει να βάλει τακάκια.

Η ιδιοκτήτρια που αγόρασε το αμάξι καινούριο, ακουγε έναν περίεργο ήχο κατά το φρενάρισμα πράγμα που της προκάλεσε εντύπωση, και έτσι απευθύνθηκε αμέσως στην εταιρεία για να εντοπιστεί αρχικά το πρόβλημα και στη συνέχεια να βρεθεί κάποια λύση.

Οι μηχανικοί της Tesla που άκουσαν τον ήχο μέσω βίντεο που απέστειλε η ιδιοκτήτρια, της είπαν οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να μην ανησυχεί. Όμως η ιδια μετέφερε το όχημα σε ένα συνεργείο ανεξάρτητο της Tesla. Ο μηχανικός αφαίρεσε τον πίσω αριστερά τροχό και έτσι διαπίστωσε πως όχι μόνο έλειπε το τακάκι αλλά και πως η δαγκάνα και ο δίσκος έπρεπε να αντικατασταθούν.

Η April Gilmore ανέβασε και νέο βίντεο από το συνεργείο που έδειχνε ξεκάθαρα το πρόβλημα, η Tesla το είδε και τότε της ζήτησε να φέρει εσπευσμένα το αυτοκίνητο στο δικό της συνεργείο. Η Tesla παραδέχθηκε την εγκληματική αμέλεια, και απο 31 Δεκεμβρίου, τελικά βρήκε ημερομηνία επισκευής τη 19η Ιανουαριου, λόγω μη διαθέσιμων ανταλλακτικών.

Το βίντεο απο την ίδια την ιδιοκτήτρια, δειχνει ξεκαθαρα τον ήχο κατα τη διάρκεια της πέδησης.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο