Η επιτυχημένη σειρά της Cosmote Tv, θα επανέλθει με νέα επεισόδια στον τρίτο και τελευταίο κύκλο όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφουλιας αλλα και ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Πέτρος Λαγούτης.
Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε:
«Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα»
Σε δήλωση του ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε και αυτός στη σειρά Έτερος Εγώ λέγοντας τα εξής:
«Ειμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι σε αυτη τη δουλειά. Η σειρά είναι επιπέδου Netflix, ξεκινάμε καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα με τέλη Μαρτίου τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου. Θα είναι το Ετερος Εγω Νεμεσις. Θα είναι η τελευταία σεζον. Υπάρχει ακομα ένα παραθυράκι να πάει στο Netflix. Είμαι πολυ περίεργος να δω πως θα είναι η νέα σεζον, γιατί ούτε εγώ δε γνωρίζω τι θα γίνει»