Αρχική Κόσμος Η τεράστια φιλανθρωπική κίνηση του Keanu Reeves

Η τεράστια φιλανθρωπική κίνηση του Keanu Reeves

απο Peter S.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινιας The Matrix Resurrections η οποία έκανε πρόσφατα πρεμιέρα, προχώρησε σε μία κίνηση τεράστιας σημασίας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από την νέα ταινία της σειράς Matrix στην έρευνα για τη θεραπεία της λευχαιμίας. Επίσης έγινε γνωστό μετά απο χρονια οτι ανέκαθεν ο ηθοποιός εδινε μέρος του μισθού του απ τις ταινίες Matrix σε ιδρύματα και φιλανθρωπίες

Το 1991 η μικρότερη αδερφή του Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία. Ο Keanu Reeves δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό της, καθυστερώντας μάλιστα τα sequel του The Matrix μετά το 1999, καθώς ήθελε να είναι δίπλα της στη μάχη της για τη ζωή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Keanu Reeves προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Ο ίδιος έχει επίσης ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο, χωρίς, ωστόσο, να έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό.

«Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική», έχει αναφέρει ο ίδιος κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο