Αρχική Αθλητικά Η Τσέλσι χρωστάει πάνω από 1.8 δις στον Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι χρωστάει πάνω από 1.8 δις στον Αμπράμοβιτς

απο Dionusios Molfetas

Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ έχει φτάσει το χρέος της Τσέλσι προς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, μετά τη νέα «ένεση» ρευστού που παρείχε ο Ρώσος μεγιστάνας στην ομάδα την περασμένη σεζόν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ των «Times».


Οι ετήσιοι λογαριασμοί της εταιρείας «Fordstam Ltd», που είναι η μητρική της Τσέλσι, Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ έχει φτάσει το χρέος της Τσέλσι προς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, μετά τη νέα «ένεση» ρευστού που παρείχε ο Ρώσος μεγιστάνας στην ομάδα την περασμένη σεζόν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ των «Times».


Οι ετήσιοι λογαριασμοί της εταιρείας «Fordstam Ltd», που είναι η μητρική της Τσέλσι, παρουσίασαν ότι ο Ρώσος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων δάνεισε στους «μπλε» 24 εκατ. ευρώ, με το χρέος να φτάνει στα 1,8 δισ. ευρώ.
Με αυτή την κίνηση η Τσέλσι έχει και με τη… βούλα υψηλότερο κόστος σε μισθούς συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, καθώς σε αυτά τα ποσά υπολογίζονται και τα μπόνους που δόθηκαν για την κατάκτηση του Champions League. ότι ο Ρώσος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων δάνεισε στους «μπλε» 24 εκατ. ευρώ, με το χρέος να φτάνει στα 1,8 δισ. ευρώ.


Με αυτή την κίνηση η Τσέλσι έχει και με τη… βούλα υψηλότερο κόστος σε μισθούς συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, καθώς σε αυτά τα ποσά υπολογίζονται και τα μπόνους που δόθηκαν για την κατάκτηση του Champions League.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο