Αρχική Επικαιρότητα Η βιτρίνα και τα προβλήματα κάτω απ το χαλάκι

Η βιτρίνα και τα προβλήματα κάτω απ το χαλάκι

απο Peter S.

Όλα τα είδαμε.

Είδαμε ανθρωπους εγκλωβισμένους στην Αττική οδό για ώρες. Αστυνομικους να κουβαλάνε βρέφη. Στρατιώτες να καθαρίζουν εναν ιδιωτικό δρόμο.

Και όπως σας αποκαλύψαμε εχθές τα προβλήματα ηταν τεράστια σε περιοχές που καμια καμερα δεν έδειξε.

img 9738

Σήμερα μεταφερθήκαμε στο κέντρο και στα νοτιοανατολικά προάστια της Αττική και το τραγικό σκηνικό ήταν το διπλάσιο απ το χθεσινό.

Κεντρικοί δρόμοι στο Παγκράτι και στο Βύρωνα εντελώς κλειστοί. Πεζοδρόμια παγωμένα με τον κόσμο να αναγκαζεται να πατάει στο μικρο καθαρό κομματι του δρόμου. Καθαρό οχι απο καποιο μηχάνημα αλλα απο ρόδες αυτοκινητων.

Η κατάσταση τραγική. Τα κανάλια και οι κάμερες έμειναν στην Αττική Οδό. Αυτό Πουλαει.

Εκει ομως ειναι ιδιωτικος δρομος, αργα ή γρηγορα οι συμπολιτες μας θα αποζημιωθούν. Τι γινεται όμως με τις εκατοντάδες γειτονιές της Αθήνας που είναι αποκλεισμένες ακόμα και σήμερα. Τους χιλιάδες δρόμους και στενά ;

Η εικόνα απο Παγκράτι, Βύρωνα,Ζωγράφου είναι απελπιστική. Δίπλα υπάρχουν πανεπιστημια, σχολεία σταθμοί μετρό, και το κυριότερο. Στρατόπεδα,Νοσοκομεία !!! Τι θα γινόταν αν υπηρχε μια εκτακτη ανάγκη ;;

img 9739

Στην Περιφερειακή Υμμητου Καρέα, κομμάτι δημοσιο και οχι ιδιωτικό υπήρχαν ακινητοποιημένα οχήματα με μισό μέτρο χιόνι Ν Τ Ρ Ο Π Η. Αυτά δεν τα έδειξε κανενα κανάλι, δεν νοιαζονται !!!!

img 9742

Η ξεφτίλα όμως δεν έχει τελειωμό, σήμερα το είδαμε και αυτό. Η προσβολή νεκρού. Να βγαίνει φερετρο στο δρόμο με κουβέρτα μιλάμε για ηθική κατάντια.

Εκει που το παρανομο συναντα το ανηθικο καποιοι μένουν στη θέση τους και παίρνουν 5000€ μισθό. Καποιοι που ειναι εκει επειδη εμεις τους βάλαμε.

Μήπως ήρθε η ωρα να αλλάξει αυτό ;;

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο