Αρχική Αυτοκίνητο Μετα την Audi και η Porsche στη Formula 1 !

Μετα την Audi και η Porsche στη Formula 1 !

απο Peter S.

Μετά την επιβεβαίωση της εισόδου του ομίλου Audi στη Formula 1 μέσω της McLaren, ετοιμάζεται να γίνει άλλη μία προσθήκη που θα ταράξει τα κατασκευαστικά νερά του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Το 2026 έρχεται η μεγάλη αλλαγή κινητήρων στη Formula 1 κάτι που φέρενει σημαντικές ανακατατάξεις, με την Porche να γλυκοκοιτάζει τις αλλαγές αυτές και να δείχνει έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία. Porsche φέρεται να έχει έρθει σε αρχική συμφωνία ώστε να συνεργαστεί με τη Red Bull Racing, μετά την τωρινή συμφωνία που έχει κλείσει έως το τέλος του τωρινού κύκλου των μονάδων ισχύος. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν τα παραπάνω, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το Car, πιθανοί συνεργάτες είναι η Williams και η Haas.

img 9378

Όσον αφορά την McLaren που είχε διαψεύσει τη συνεργασία με την Audi, τα οικονομικά της δεδομένα δεν επιτρέπουν να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα απο τη συνεργασία με τον όμιλο VW.Το 2020 σημείωσε απώλειες 222,9 εκατ. λιρών, ενώ το προηγούμενο έτος είχε έσοδα 91,1 εκατ. λίρες. Επιπλέον οι πωλήσεις έπεσαν κατά 64% στις 1.659 μονάδες.

img 9379

Αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις με το πρώτο δίνηνο του 2022 να είναι αρκετά κρισιμο .

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο