Αρχική Ψυχαγωγία Survivor: Απίστευτες δηλώσεις Γιώργου Κατσαούνη «Όταν βλέπω τη Μυριέλλα ξεχνάω την πείνα και τη δίψα»

Survivor: Απίστευτες δηλώσεις Γιώργου Κατσαούνη «Όταν βλέπω τη Μυριέλλα ξεχνάω την πείνα και τη δίψα»

απο Dionusios Molfetas

Την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στη Μυριέλλα Κουρεντή ομολόγησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο παίκτης της μπλε ομάδας φαίνεται πως έχει εντυπωσιαστεί από την ηθοποιό και έτσι θέλησε να μοιραστεί με το πανελλήνιο πως τρέφει βαθιά συναισθήματα για την παίκτρια των διασήμων.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης παρακάλεσε τους κατοίκους της Θεσσαλίας να ψηφίσουν τη Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς νιώθει υπεύθυνος που είναι υποψήφια.

«Όταν είδα τη Μυριέλλα Κουρεντή στον τάκο στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, συντρίμμια έγινα γιατί νιώθω ότι βγήκε εξαιτίας μου. Θα ήθελα να τη βλέπω μέσα στο παιχνίδι όσο κάθομαι. Δίνει ένα νόημα στο παιχνίδι και έναν λόγο παραπάνω για να είμαι εδώ. Τρέφω και κάποια άλλα πιο βαθιά συναισθήματα με τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω. Στα θέλω μου εγώ δεν πάω ποτέ κόντρα.

Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα, όταν πηγαίνω στο συμβούλιο και τα αγωνίσματα και βλέπω τη Μυριέλλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να πω… Να κοροϊδέψω όλη την Ελλάδα; Είναι αμαρτία από τον Θεό. Θέλω να παρακαλέσω όλη τη Θεσσαλία να κρατήσει τη Μυριέλλα στο παιχνίδι γιατί νιώθω ένοχος», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο