Αρχική Πολιτική Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού: Βοήθησε και συ ν’αλλάξει η ζωή μας

Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού: Βοήθησε και συ ν’αλλάξει η ζωή μας

απο LectorGR
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς εδώ στο Lector έμπρακτα και αποσκοπώντας σε μια διαθρωτική αλλαγή σας παραθέτουμε τις οδηγίες έτσι ώστε να συμβάλετε και εσείς στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων στο Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα πατριωτικό κόμμα που θα διεκδικεί κάτι αυτονόητο; Την Ελλάδα και τον ελληνισμό! Ακολουθήστε τις οδηγίες έτσι ώστε να καταφέρουμε να έχουμε στις επόμενες εκλογές μια φωνή αγάπης για την πατρίδα μας τον εαυτό μας και την ιστορία μας.

Το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού θα γίνει κόμμα. Βοήθησε και συ ν’αλλάξει η ζωή μας

Το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού είναι το επιστέγαστρο της προσπάθειας δυο φορέων (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ –  ΛΑ.ΚΙ.ΠΑ), για την επίτευξη του στόχου της ενώσεως του απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για το Έθνος μας, τα παιδιά μας, και τα παιδιά των παιδιών μας.

Σκοπός είναι η διεκδίκηση, ότι Ιστορικώς, Φυλετικώς, Εθνολογικώς Γλωσσικώς, και Πολιτιστικός ανήκει στην Ελλάδα!

Για να γίνουν όμως τα παραπάνω, θα πρέπει το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού να γίνει νόμιμο κόμμα και απαιτείται η υποβολή στον Αρειο Πάγο το καταστατικό ή την ιδρυτική διακήρυξη πολιτικού κόμματος, που να υπογράφεται τουλάχιστο από 200 πολίτες με δικαίωμα ψήφου και να πληρούν τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στο σύνταγμα των Ελλήνων και ειδικότερα, στο [Άρθρο 29/ MEPOΣ TPITO – Οργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA A΄ – Σύνταξη της Πολιτείας].

Βοήθησε και συ να κάνουμε το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού το πρώτο πραγματικό Ελληνικό κόμμα που θα ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για την Ελληνίδα – Έλληνα

Κατέβασε από ΕΔΩ την καρτέλα συλλογής υπογραφών https://kymaellhnismou.gr/wp-content/uploads/2022/01/Κ.Υ.Μ.Α.-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.pdf και συνέλεξε όσες υπογραφές μπορείς και στη συνέχεια να το στείλεις ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

ΠΗΓΗ: Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο