Το είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό. Παρά τις συνεχείς εισηγήσεις του υπουργού Υγείας, του υφυπουργού Αθλητισμού αλλά και της ΕΠΟ, οι ειδικοί δεν έδιναν το πράσινο φως.
Στην Ευρώπη όλα τα γήπεδα είχαν κόσμο και εδώ στην Ελλαδα είχαμε το αστειο μετρο με μεν 10% πληρότητα στα γήπεδα αλλά με πλαφόν 1000 θεατών.Κατι που αλλάζει απο αυτό το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα μετά απο συνεδρίαση και εισηγηση των ειδικών θα έχουμε αύξηση του κοσμου στα γήπεδα στο 50% χωρίς να διευκρινιστεί αν θα υπάρχει πλαφον.
Όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lector.Gr είναι σιγουρα εξασφαλισμένοι οι κάτοχοι των εισητηρίων διαρκείας. Και αυτο το αναφέρουμε διότι οι μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν πάνω απο 13.000 διαρκείας να εξυπηρετήσουν.
Έτσι από αυτό το Σαββατοκύριακο τα γήπεδα θα γεμίσουν ξανά.
προηγούμενο άρθρο