Αρχική Επικαιρότητα Σύσσωμη η οικογένειά του Τέως Βασιλιά Κωσταντινου για το τρισάγιο στο Α’ νεκροταφείο

Σύσσωμη η οικογένειά του Τέως Βασιλιά Κωσταντινου για το τρισάγιο στο Α’ νεκροταφείο

απο Dionusios Molfetas

Την πιο ιερή στιγμή του ασπασμού της σορού Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του την ερχομενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου βίωσε σύσσωμη η οικογένειά του.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κάτω από άκρα μυστικότητα, η σύζυγος του τέως βασιλιά, τα παιδια του, τα εγγόνια του και οι αδελφές του βρέθηκαν στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, μετά από σχετική άδεια.

815332

Εκεί τέλεσαν το τρισάγιο στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στην σορό του εκλιπόντος, λόγω των τριών ημερών  που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

815289 MAK 2
815330

Η σύζυγός του Άννα Μαρία, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος μαζί με τις συζύγους τους, καθώς και η κόρη του, Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της και δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ είπαν πρώτοι μόνοι τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους.

815326

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία μαζί με την κόρη της Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη αδελφή του τέως βασιλιά, Ειρήνη αλλά και τα εγγόνια του, παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας-Ανδρέας, Κωνσταντίνος-Αλέξιος και Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος

815292
815289 MAK 2 1

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο