Αρχική Επικαιρότητα Καιρός: Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

απο Peter S.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Εθνική Μετερωλογική Υπηρεσία και σε αυτό αναφέρει:

Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία “ILINA” προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από σήμερα έως και την Τρίτη 4/4,με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους.

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα,από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και από τις προμεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο

Από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία και την κεντρική Στερεά και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία μέχρι τις βραδινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνεχίζονται την Τρίτη 4/4

Μέχρι τη νύχτα στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, και τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Τις πρωινές ώρες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τη νότια Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο.

Ισχυροί νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο ανατολικό Αιγαίο από σήμερα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Related Articles