Αρχική Αθλητικά Εθνική Ελλάδος πλουσίων

Εθνική Ελλάδος πλουσίων

απο Peter S.

Εχθές το απόγευμα οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανακοίνωσαν τη διάθεση των εισιτηρίων για τον προσεχή αγώνα της ομάδας της Εθνική Ελλάδος μας με αντίπαλο την Ιρλανδία, για τα προκριματικά του EURO, που θα διεξαχθεί στις 16/6 στην OPAP ARENA

Προς έκπληξή μας, διαπιστώσαμε,τις απαγορευτικές για την εποχή ,τιμές των εισιτηρίων, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που μάλλον δεν απευθύνονται στον μέσο Έλληνα.

Τιμές εισιτήριων για το ματς της Εθνική Ελλάδος

Πίσω απο τα τέρματα (ΘΥΡΕΣ 20,41,42) η τιμή είναι στα 20€ !!!

Στις ακριβώς δίπλανες θύρες, λίγο αριστερά ή δεξιά από τα τέρματα και στα κόρνερ οι τιμές εκτοξεύονται στα 40€ (ΘΥΡΕΣ: 24,25,26,27,37,38,39,40)

Για τις θύρες που είναι πιο κεντρικά οι τιμές φτάνουν τα 60€ !!! (ΘΥΡΕΣ: 3,5,6,8,9,10,11,28,30,34,36)

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που φιλοξενεί την Εθνική Ελλάδος είναι όντως ένα παλάτι. Αλλά όσοι θέλουμε να στηρίξουμε την ομάδα της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ δεν είμαστε βασιλιάδες, αλλά απλός λαός.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε, ένα ζευγάρι θέλει 40€ μόνο για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Μια οικογένεια θέλει 100€. Χωρίς να υπολογίζεται αν κάποιος θέλει να φάει κάτι ή να μετακινηθεί απο και προς το γήπεδο.

Η Εθνική Ελλάδος είναι για όλους τους Έλληνες και όχι για μερίδα πλουσίων. Γιατί ναι, στην εποχή μας τα 20,40,60 ευρώ δεν απευθύνονται σε ανεργους,φοιτητές, εργάτες και υπαλλήλους βασικού μισθού.

Η απαράδεκτη ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα έπρεπε να ορίζει μια γενική είσοδο και το γήπεδο να γεμίζει, να δινονται δωρεάν προσκλήσεις σε σχολεία και οργανισμούς ώστε να έχουν οι γονείς κίνητρο να πάρουν τα παιδιά τους μαζί στο γήπεδο, ειδικά σε τέτοιες περιόδους που η αθλητική βία έχει περάσει ακόμα και στα σχολεία.

Τελικά χουλιγκανισμός δεν είναι μόνο τα οπαδικά επεισόδια αλλά και ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε φτωχούς και πλούσιους, και οι μεγαλύτεροι κάφροι βρίσκονται σε σουίτες και σε διοικητικές θέσεις.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο