Αρχική Επικαιρότητα Η NASA επιβεβαιώνει την ύπαρξη UFO

Η NASA επιβεβαιώνει την ύπαρξη UFO

απο Peter S.

Μία 16μελής ομάδα ανεξάρτητων επιστημόνων που συστάθηκε απο τη NASA με κορυφαίους ειδικούς σε τομείς όπως η Φυσική και η Αστροβιολογία, είχε μια τετράωρη συνεδρίαση που μεταδόθηκε ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Η βασικότερη πρόκληση, για την οποία έκανε λόγο η επιτροπή, ήταν η έλλειψη αξιόπιστων επιστημονικών μεθόδων για την καταγραφή των UFO. Το πρόβλημα, όπως είπαν, είναι ότι τα φαινόμενα αυτά γενικώς εντοπίζονται και καταγράφονται με κάμερες, αισθητήρες και άλλον εξοπλισμό που δεν είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις.

Η ύπαρξη UFO που επιβεβαιώνει η NASA

Σύμφωνα με τον Σον Κίρκπατρικ, διευθυντή του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Υπάρχει ένα ποσοστό 2-5% που αξίζει διερεύνησης και περαιτέρω ανάλυσης με πιο σύγχρονα μέσα.

Πρόσθεσε οτι οι έρευνες που θα γίνουν στο μέλλον,θα ωφεληθούν από περισσότερα όργανα που θα μπορούσαν να εντοπίσουν ασυνήθιστα φαινόμενα και να εντοπίσουν την προέλευσή τους. Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί αυτό το καλοκαίρι πιθανότατα θα περιγράφει πιο συγκεκριμένες συστάσεις για τέτοια εργαλεία.

Η NASA επιβεβαιώνει τα UFO

Σύμφωνα με την επιτροπή ειδικών της NASA εχουν καταγραφεί περίπου 800 αναφορές για UFO που μπορεί να εχουν βάση ύπαρξης. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο έδειχνε ένα σφαιρικό αντικείμενο που εθεάθη το 2022 στη Μέση Ανατολή και παραμένει μέχρι σήμερα ανεξήγητο.

https://youtu.be/FrzwzPNY9Vw

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο