Αρχική Επικαιρότητα «Βόμβα στην αγορά» Πωλείται ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

«Βόμβα στην αγορά» Πωλείται ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

απο Peter S.

Πωλητήριο στην «Κωτσόβολος» φαίνεται πως έχει στο σχεδιάγραμμά του ο βρετανικός όμιλος Currys, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές Αρχές του LSE.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση η Currys σημειώνει αρχικά ότι ο Κωτσόβολος είναι μια ισχυρή και κερδοφόρα επιχείρηση, με υψηλή αναγνωρισιμότητα. Εκτός από τα καταστήματα και τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, έχει επίσης μια αναπτυσσόμενη παρουσία στην Κύπρο.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

«Η Κωτσόβολος είναι μια εξαιρετική επιχείρηση με λαμπρό μέλλον και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιολογήσουμε τον καλύτερο τρόπο για να προωθήσουμε την Κωτσόβολο για να μεγιστοποιήσουμε την αξία για τους μετόχους μας» δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Alex Baldock.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Currys, η Κωτσόβολος διαθέτει σήμερα 93 καταστήματα.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο