Αρχική Επικαιρότητα Ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Ανακοινώθηκαν οι εκπτώσεις

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Ανακοινώθηκαν οι εκπτώσεις

απο Peter S.

Το πρώτο πακέτο εκπτώσεων ανακοίνωσαν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών και συγκεκριμένα ταξίδια.

Την Πέμπτη (13/7) ανακοινώθηκαν τα πρώτα πακέτα εκπτώσεων. Μπαίνει έτσι ένα πρώτο «φρένο» στην ακατάσχετη ακρίβεια στη ναυσιπλοΐα, αν και ακόμα οι τιμές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για την πλειονότητα των πολιτών που επιθυμούν να κάνουν διακοπές σε νησιωτικούς προορισμούς.

Οι εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί από κάποιες εταιρείες οι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Μεγάλη εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 30% για τα εισιτήρια με επιστροφή, όταν θα γίνεται δηλαδή ταυτόχρονη προμήθεια εισιτηρίων, και για τετραμελείς οικογένειες. Σε όλες τις εταιρείες ήδη ισχύει έκπτωση 50% στους πολύτεκνους.

Από εκεί και πέρα, για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών των Κυκλάδων ανακοινώθηκε έκπτωση 20% ενώ 40% είναι η έκπτωση για τους μόνιμους κατοίκους στα Δωδεκάνησα.

Ειδικές εκπτώσεις 25% θα ισχύουν στα δρομολόγια από Βόλο προς Σποράδες, από Ραφήνα προς Άνδρο, Μύκονο, Πάρο και από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Λέσβο. Επίσης, εκπτώσεις θα υπάρχουν και στις ημερήσιες διαδρομές σε περιοχές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Οι εκπτώσεις αυτές θα ισχύουν από τις 18 Ιουλίου για την εν λόγω εταιρεία.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο