Αρχική Ελλάδα Οδηγός επιβίωσης σε στρατόπεδο στην Αθήνα το 2023

Οδηγός επιβίωσης σε στρατόπεδο στην Αθήνα το 2023

απο Tasos V
Η στρατιωτική θητεία παραμένει ακόμα μια υποχρέωση για τον Έλληνα πολίτη με την επιλογή του 9μηνου(παραμεθόριο) ή 12μηνου(Βυσμ..ε τυχερούλη μου εσύ).Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τι γίνεται οταν είσαι 12μηνος υποτιθέμενος στρατιώτης σε μια υποτιθέμενη στρατιωτική μονάδα στην Αθήνα ,πως πρέπει να κινηθείς και τι να περιμένεις.

ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ: Εάν δεν έχεις πατέρα στρατηγό η φίλο τον πρωθυπουργό σημάνει ότι θα κάνεις υπηρεσίες .Οι υπηρεσίες είναι ένας καλός δείκτης για να καταλάβεις αν έχεις πιάσει το λαχείο ,αν πρέπει να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για να το γυρίσεις σε θητεία παραμεθόριου ή ακόμη και αναβολή.Την επιλογή τής μετάθεσης σε υποτιθέμενη καλύτερη μονάδα στην αθηνα δεν στην βάζω γιατί οπως είπαμε ήσουν τυχερούλης που έτυχε να παρουσιάστεις Αθήνα.Ας δούμε μαζί πως πρέπει να κινηθείς αναλόγως την συχνότητα των υπηρεσιών στη μονάδα παρακάτω :

Οι υπηρεσίες πηγαίνουν 1(μεσα)-10(εξω): Συγχαρητήρια δεν έχω να πω κάτι για εσένα που πέφτεις σε αυτή την κατηγορία είναι σαν να έχεις ήδη ταυτότητα απλά πρόσεχε μήν είσαι με διάθεση εκεί γιατί μπορούν να σε τραβήξουν οπότε θέλουν και να σε στείλουν στο Jurassic park.

Οι υπηρεσίες πηγαίνουν 1-3,1-4,1-5: Πρίν χαρείς ψάρακλα επειδή κανείς μια φορά την εβδομάδα υπηρεσία θα πρέπει να μάθεις τα εξής: 1)Πόσο καιρό πηγαίνει 1-(3,4,5);.Αν εισαι Ε η ΣΤ ΕΣΣΟ και ακούς από τούς παλιούς ότι ήταν χειρότερα και τώρα που ήρθες εσύ με ολα τα ψαράκια η κατάσταση παλεύεται τότε είσαι σε καλό δρόμο.Αν εισαι Α ή Β ΕΣΣΟ να περιμένεις 3 με 4 καλούς μήνες στην αρχή και μετά ετοιμάσου για να φας την εμπλοκή σου (1-1,2-1,3-1). Μεταξύ μας εμπλοκή αυτό δεν είναι αλλα επειδή τα μάτια σου δεν θα έχουν δει το στρατόπεδο για τους πρώτους 3,4 μήνες το αποτέλεσμα θα είναι να έχεις διαμάχες με τα υπόλοιπα ρεμάλια για το ποιός θα κάνει λιγότερες υπηρεσίες όταν θα σφίξουν οι κώλοι. Τελος εάν είσαι Γ ή Δ ΕΣΣΟ τότε είσαι κακομοίρης .Το 1-(3,4,5) θα το δεις για έναν μήνα max και μετα ετοιμάσου να σε χώσουν όλες οι προηγούμενες ΕΣΣΟ(Απαιτείται μετάθεση, αναβολή, διάθεση,ι5).

Οι υπηρεσίες πηγαίνουν 3-1,2-1,1-1: απλά φύγε δεν θα γίνουν καλύτερά τα πράγματα.

stratos 7

Λόγοι που επηρεάζουν την συχνότητα υπηρεσίων: Εχει αλλάξει η διοίκηση και ο διοικητής βάζει περισσότερες υπηρεσίες; Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Δεν υπάρχουν αρκετά άτομα να καλύψουν τις υπηρεσίες; Μπορείς να κάνεις υπομονή ειδικά αν έχεις βολεύτει εκεί πού εισαι.

ΦΑΓΗΤΌ: Το φαγητό στα στρατόπεδα τής Αθήνας είναι εξίσου άθλιο με αυτό του παραμεθόριου αν εξαιρέσουμε τα ΣΚ που βάζουν ότι καλύτερο μπορούν να έχουν στο μενού.Το φαγητό όμως που έχει το στρατόπεδο προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει γιατί είπαμε εισαι τυχερούλης,έχεις όλα τα σουβλατζίδικα της Αθήνας με το μέρος σου. Ετοιμάσου για ομαδικές παραγγελίες και να σού φύγουν όλα τα λεφτά που μάζεψες από σεζόν στο ΚΨΜ(κυλικείο γιατί είσαι ψάρακας) και σε ντελίβερι.

ΦΑΝΤΑΡΟΙ:Οι σχέσεις με τούς υπόλοιπους φαντάρους στα στρατόπεδα τής Αθήνας είναι οι χειρότερες.Ολοι είσαστε καλοβολεψάκιδες, δεν θέλετε ουτε λεπτό να είστε εκει μέσα και ας είναι καλη η κατάσταση οπότε θα υπάρχουν καθημερινές διαμάχες για το ποιός θα κάνει το πόστο του και οι αλλοι 5 θα πίνουν το καφεδάκι τούς.Για να μην είσαι ο κακομοίρης της υπόθεσης προσπάθησε να μήν μάθεις το πόστο σού ή να καθυστερήσεις να το μάθεις όσο μπορείς.Αν νομίζεις οτι θα μάθεις πόστο και δεν θα σε τραβάνε σε αγγαρείες είσαι πολύ γελασμένος.Το πρωτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις ένα χαρτί άνευ ορθοστασίας για να μήν βρίσκει αφορμή ο επιλοχας να σε βάζει πύλη .Το επόμενο βήμα ειναι να πας στο ΚΨΜ για να αραξεις. Γίνεστε καλα φιλαράκια με τον καψιμιτζη και όποτε σε ζητάνε στο τηλέφωνο θα τους λέει αυτός ότι δεν είσαι καν εκει(άντε να σε βρούν).Στο στρατόπεδο θα παίζετε κρυφτό μεταξύ σας.

2 άτομα πρέπει να εχεις κοντά σου τον επιλοχα και τον καψιμιτζη.

ΣΤΕΛΈΧΗ: Απλά γράψτους στα π@π@ρι@ σου.Τα στελέχη στα αθηναϊκά στρατόπεδα δίνουν τιμητικές με το σταγονόμετρο, είναι και αυτοί τυχερούλιδες σαν εσένα οπότε κοιτάνε να προσέχουν καλά την φωλιά τους.Ο μόνος τρόπος να φας κράτηση από αυτούς ειναι να μην έχεις αλλάξει το καλαθάκι στο γραφείο τους , δεν τους νοιάζει αν εισαι γυαλισμένος, ξυρισμένος ή αν φιδιαζεις.

(SOS)EΠΙΛΟΧΑΔΕΣ(SOS): Θα είσαι καθημερινά από πάνω τους όσο και να τους ενοχλείς διαφορετικά ετοιμάσου να κάνεις τις χειρότερες υπηρεσίες.

SPECIAL ADVICE: Σκέψου διαφορετικές δικαιολογίες για να παίρνεις καθε βδομάδα υπηρεσιακά.Να βγαίνεις ΕΥ σε βδομάδες που γίνονται “επισκέψεις” και πρέπει το στρατόπεδο να είναι γυαλιστερό.

Ο οδηγός επιβίωσης στα αθηναϊκά στράτα έφτασε στο τέλος του καλή θητεία σε όλους και μην ξεχνάτε μέρα που περνάει πίσω δεν γυρνάει.

Related Articles

Αφήστε ένα σχόλιο